Autamme asiakkaitamme myymään enemmän.

OTA YHTEYTTÄ

Case yritys

Vaasan Sähkö on suomalainen energia-alan yritys, jonka palvelutarjontaan kuuluu sähkön myynti, siirto ja kaukolämpö. Yritys työllistää noin 160 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 141 miljoonaa euroa. 1892 perustetulla yrityksellä on asiakkaita lähes kaikissa Suomen kunnissa.

Presentaatiot ovat Vaasan Sähköllä suuressa roolissa erityisesti sidosryhmäviestinnässä.

Haasteet ja ratkaisu

Vaasan Sähkö tarvitsi useampia erilaisia esityksiä sidosryhmien kanssa viestintään. Aikaisemmassa toimintatavassa esityksien ylläpito ja päivittäminen oli suuri ongelma. He tarvitsivat työkalun, jolla esityksien hallinta onnistuu nopesti ja helposti. Useissa Vaasan Sähkön esityksissä käytetään paljon keskenään samoja sivuja. Seidatin Smart Slidejen avulla kaikkien identtisten sivujen päivittäminen yhdestä paikasta kerralla joka esitykseen on mahdollista. Tämä vapauttaa aikaa mekaanisesta päivittämistyöstä hyödyllisempiin tehtäviin. 

Suurin Vaasan Sähkölle toteutettu esitys on noin 100 sivun kokonaisuus. Lineaarisella navigoinnilla tämä kuulostaisi pelottavalta, mutta Seidatin matriisimaisesti navigoitavan sivurakenteen ja esityksen sisäisten linkityksien avulla esityksestä saatiin toimiva ratkaisu. Laajakin esitys voidaan näin toimien esittää erilaisille kohderyhmille heitä kiinnostavalla tavalla.

Muiden tarpeiden ohella, Vaasan Sähkö halusi esityksiin visuaalisen heidän oman brändin mukaisen ulkoasun, jota olisi helppo käyttää tulevissakin esitysmateriaaleissa yhtenäisellä tavalla. Seidatin brändin hallintaominaisuudet ratkaisi tämän ongelman. Me Seidatilla laitoimme asetukset valmiiksi (fontit ja värit), jonka jälkeen kenen tahansa oli helppo luoda ja muokata esityksiä yrityksen oman ilmeen mukaisesti. Lisäksi kuvapankista löytyy nyt kootusti kaikki esityksissä käytetyt brändikuvat, visualisoinnit sekä logot.

Asiakaskokemus

«Seidat on hyvä esitystyökalu meille. Se on helppokäyttöinen ja luotettava. Seidat mahdollistaa meille helposti yhdenmukaiset esitykset koko organisaation käyttöön. Seidatin esitysalustassa tietojen päivittäminen on helppoa ja smart sliden avulla turhaa manuaalista tietojen päivittämistä useean eri paikkaan ei enää tarvitse tehdä.»

Lopputulos

Vaasan Sähkö pystyy nyt helposti esittelemään palveluitaan tehokkaalla tavalla, pitämään esitykset ajantasalla sekä brändin mukaisina.
Jos sinua kiinnostaa, miten Seidat voisi auttaa sinun yritystäsi, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Vaasan Sähkö esitys

  • https://app.seidat.com
Click inside to activate
Use arrow keys or swipe to navigate
Navigation