Hallitse ja analysoi esityskokonaisuuksiasi

Seidat esitysalustalla

Luo tiimi, kutsu kollegat mukaan, lataa powerpointit
alustalle ja aloita tiimityöskentely!

Aloita ilmaiskäyttö

nopeasti alkuun

PowerPoint import-ominaisuudella

Voit aloittaa esitysten luomisen alusta tai ladata olemassa olevat powerpointisi muokattaviksi Seidatiin. Valinta on sinun!

Eli kirjaudu, luo tiimi, tuo materiaalisi Seidatiin, laita ne järjestykseen ja aloita tiimityöskentely kutsumalla työkaverit mukaan.

kirjaudu
Powerpoint import to Seidat
Seidat - Content management

hallitse kaikki esityskokonaisuudet

yhdestä paikasta vain yhdellä klikkauksella

Seidat on pilvipohjainen esitysalusta, jossa saumaton tiimityöskentely, materiaalin hallinta ja sen jakaminen on super helppoa.

Kun tuot kaikki käytössä olevat esityksesi Seidatiin, saatat huomata, että suurin osa niistä koostuu identtisistä sivuista. Seidatin Smart slide ominaisuus mahdollistaa näiden sivujen yhdistämisen niin, että voit päivittää kaikki vastaavat sivut keskitetysti yhdellä tallennuskerralla kaikista esityksistä. Voit siis lyödä aina monta kärpästä yhdellä iskulla!

pyydä demo

tee asioista yksinkertaisia

antamalla sopivat oikeudet kaikille tiimiläisille

Seidat on markkinoinnin ja myynnin yhteinen työtila, jota pystyt johtamaan mm. eri käyttäjätasojen kautta. Tiimin on helppo puhaltaa yhteen hiileen ja esitykset pysyvät brändin mukaisena kun kaikilla on selkeä rooli.

Voit rakentaa käyttäjäoikeudet esimerkiksi niin, että osa on vastuussa brändi-ilmeestä, toiset perussisällön päivittämisestä (smart slidet) ja kolmannet vain käyttävät valmiiksi tehtyä materiaalia poimimalla sitä slide pankista.

Pyydä demo
Seidat - User permissions
Seidat - Font styles

pidä esitykset helposti yhtenäisenä

jaettu kuvapankki, väripaletti ja fonttiasetukset

Myös kokemattomien esitysten tekijöiden on helppo onnistua luomaan yhteisen brändin mukaisia esityksiä, kun siihen annetaan oikeat työkalut. Seidatissa asetat kaikille yhteiset fontit ja värit helpottamaan työntekoa. Yhteisestä kuvapankista kaikki löytävät helposti hyvälaatuiset kuvat ja viimeisimmän ilmeen mukaiset grafiikat.

Kun tuot powerpoint-esityksesi Seidatiin, voit parilla klikkauksella vaihtaa esityksistä fontit vastaamaan brändi-ilmettäsi.

esitä millä tahansa laitteella

missä ja milloin vain

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Koko tiimisi ja kaikki jotka näkevät jakamiasi esityksiä, näkevät päivittyneet sisällöt välittömästi.

Seidat on selainpohjainen sovellus, joka toimii niin iOs ja Android-laitteilla kuin Macilla ja PC:lläkin.

Pyydä demo
Seidat - works on any device
Powerpoint to Seidat structure

älä sitoudu sivujärjestykseen

laita esityssivusi matriisiin, joka tukee sinua joka tilanteessa

Erilaiset yleisöt tarvitsevat erilaisia esityksiä. Sen sijaan että sivusi olisivat vanhaan tyyliin lineaarisessa järjestyksessä, jota joudut muokkaamaan ennen jokaista tapaamista, voit Seidatissa laittaa sivusi matriisiin, jossa voit edetä aina tilanteen edellyttämällä tavalla.

Ylärivillä kulkee hissipuhe ja kun haluat syventyä aiheeseen, menet kirjaimellisesti esityksessä syvemmälle alaspäin. Pääset myös liikkumaan joustavasti edes-takaisin sivujen välillä hotspotien avulla tai ottaa esiin esittäjänäkymän hypätäksesi minne vain. Voit aina päättää paikan päällä, kuinka paljon kerrot mistäkin aiheesta ja kenelle.

Haluatko kuulla lisää?

jätä meille yhteystietosi, niin sovitaan aika demolle

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Hups! jotain meni pieleen. Yritä hetken päästä uudelleen.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 30 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi