Seidatin ominaisuudet

Myy tehokkaammin navigoitavilla esityksillä, säästä aikaa päivittämisessä Smart sliden avulla ja pidä brändisi koossa yhtenäisillä materiaaleilla

PYYDÄ ESITTELY

esitä etänä tai kasvotusten, jaa linkillä

 ja hallitse jakamista haluamallasi tavalla

Seidatin avulla esitysten jakaminen on todella helppoa, turvallista ja kontrolloitua. Voit jakaa esityksen verkon yli (Live Share) siten, että kontrolloit itse sivujen vaihtumisia. Vastaanottaja voi avata esityksen ilman tunnuksia ja asennettavia ohjelmia. Vaihtoehtoisesti voit lähettää linkin, jonka avulla vastaanottaja voi itse selata esitystäsi. Liitetiedostoja ei tarvita.

...millä tahansa laitteella

pystyt esittämään ja muokkaamaan missä ja milloin vain

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Koko tiimisi ja kaikki jotka näkevät jakamiasi esityksiä, näkevät päivittyneet sisällöt välittömästi.

Seidat - On any device
Seidat - Matriisi esittäjänäkymä

Pidät yleisön mielenkiinnon yllä

näytä vain olennaisimmat sivut esityksestäsi katsojalle

Erilaiset yleisöt tarvivat erilaisia esityksiä. Seidatin innovatiivisen matriisimaisen sivurakenteen avulla voit helposti säätää esityksen sopimaan erilaisiin tilanteisiin - vaikka kesken tapaamisen. Ylimpien sivujen avulla voit pitää hissipuheen, ja alasivujen avulla voit syventää aiheessa. Sisäisten linkkien eli hotspottien avulla saat loputtomasti uusia mahdollisuuksia erilaisiin esityspolkuihin.

sähköinen allekirjoitus tarjouksiin

Seidat eSign nopeuttaa kaupankäyntiä ja dokumentointia

Voit pyytää asiakkaalta tarjouksen hyväksymistä joko esitykseen lisättävällä "Allekirjoita nyt"-painikkeella tai lähettää pyynnön sähköisestä allekirjoituksesta Seidatin eSign-ominaisuuden kautta. Tarjoukset muuttuvat sopimuksiksi helposti ja dokumentointi on helppoa kun tarjoukset tallentuvat automaattisesti Seidat-tiimiisi ja samalla vaikka CRM-järjestelmääsi kevyen integraation avulla.

Seidat - On any device

vaikuta monipuolisella sisällöllä

videoita, verkkosisältöä, gifejä, kuvia

Seidatissa voit vapauttaa luovuutesi tarjoamiemme monipuolisten sisältövaihtoehtojen avulla. Kuvien, grafiikoiden sekä tekstin lisäksi voit upottaa esitykseen videoita, verkkosivuja, gif-tiedostoja, 3D-panoraamoja ympäristöistä ja mallinnuksia tuotteista. Kuvat tallentuvat omaan kuvapankkiin, josta ne ovat nopeasti saatavilla kun luot uusia esityksiä.

hyödynnä analytiikka

pysy perillä esityksesi käytöstä

Onko esityslinkki avattu? Mitä sivuja siitä on katsottu ja kuinka kauan? Entä mistä organisaatioista? Seidat on helppo yhdistää Google Analyticsin ja esimerkiksi Leadfeederin kanssa. Näin pääset analysoimaan esityksistä kerättyä dataa. Seidatissa näet myös heti kuinka monta kertaa linkkisi on avattu vai onko ollenkaan.

Seidat - On any device
Seidat - User permissions

Käyttäjäoikeustasoilla selkeyttä

anna tiimiläisille käyttöoikeudet roolin mukaan

Tiimeissä ihmisillä on erilaisia vastuualueita ja osaamisia. Seidatin avulla voit helposti hallita, kuka voi tehdä ja pääsee tekemään mitäkin. Toisille on olennaisempaa päästä luomaan uutta sisältöä, toisille taas valmiiden slidejen hyödyntäminen on tärkeämpää. Käyttäjäoikeustasojen avulla saadaan koko tiimi toimimaan halutun yhtenäisesti ja brändi pysyy johdonmukaisena.

pidä yllä koko tiimin esitykset

valmiit pohjat, slide pankki ja smart slide nopeuttavat toimintaa

Valmiin sisällön hyödyntäminen on helppoa ja nopeaa, kun slidepankista voit nopeasti valita vanhoja sivuja tai sivupohjia uuteen esitykseen.

Smart Slidejen avulla useiden esitysten pitäminen ajantasalla on helppoa, koska yksi ja sama sivu voi olla ja päivittyä kerralla useisiin esityksiin. Esimerkiksi yrityksen tunnusluvut vaihtuvat ajoittain, jolloin on kätevää voida päivittää ne kaikkiin esityksiin yhdestä paikasta.

Seidat - Smart slides

Seidat on ratkaisu kaikille esityksille

myyntiesityksistä koulutusmateriaaleihin

Lukuisten eri järjestelmien ja sovellusten sijaan, Seidatilla voit tehdä kaiken esityksiin liittyvän yhden pilvipohjaisen alustan avulla.

Pidä brändi hallinnassa

kuvapankki, väripaletit, kirjasinvalikoima

Esitykset on helppo pitää ilmeeltään yhtenäisenä käyttämällä ennalta määriteltyjä kirjasintyylejä ja värivalikoimaa. Tiimillä on myös yhteinen esitysten luomista nopeuttava kuvapankki. Seidat optimoi kuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Kuvat näkyvät aina todella tarkasti ja latautuvat silti nopeasti.

Seidat - Font styles

integroi seidat 2000+ muun ohjelman kanssa

Zapier integraation avulla automatisoit prosessit helposti

Integraatioiden kautta saat automatisoitua vaikka tarjousten luomisprosessin tai parannettua esim. sisäistä kommunikointia automatisoiduilla viestillä Slackissä, kun uusi presentaatio luodaaan Seidatissa. Lue lisää Zapierista ja tarkista onko omat ohjelmasi integroitavissa Zapierin kautta Seidatiin.

Haluatko kuulla lisää?

jätä meille yhteystietosi, niin sovitaan aika demolle

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Hups! jotain meni pieleen. Yritä hetken päästä uudelleen.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 14 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi