Jotta jokainen tapaaminen onnistuisi

Asiakaskohtaamiset määrittävät yrityksen menestyksen.

esittäjien arjen sankari

Esitysalusta onnistuneisiin kohtaamisiin

Tapaamiset niin kasvotusten kuin etänäkin saadaan onnistumaan helpommin, kun konsepti ja esitysmateriaalit ovat kunnossa. Kun esitys etenee johdonmukaisesti ja tukee esittäjää, on viestin perille saaminen todennäköisempää.

Meiltä löytyy paljon kokemusta erilaisten myynti-, markkinointi-, yritys- ja koulutusesitysten rakentamiseen. Pitkään teimme esityksiä perinteisemmillä menetelmillä sisaryrityksemme Buorren nimissä, kunnes kyllästyimme joustamattomiin esitystyökaluihin. Niinpä kehitimme oman, monipuolisemman esitysalustan, jolla esityksiä pystyy hallitsemaan kasvavassakin tiimissä.

Seidat taklaa nykypäivän haasteet niin esitysten muokkaamisen, hallinnoimisen, joustavan esittämisen kuin analysoinninkin osalta ja sopii sekä pienten suomalaisten että isompien kansainvälisten yritysten käyttöön.

Tänä päivänä (2019) Seidat Oy on kahdentoista henkilön voimin toimiva esityksien tuotantoon ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Teemme esitykset omalla alustallamme, jotta sinun arjestasi tulisi helpompaa.

Lue täältä lisää Seidatin ominaisuuksista. Voit kokeilla Seidatia itsenäisesti app.seidat.com ja perustaa tiimin yritystäsi varten, tai olla meihin yhteydessä, niin katsotaan yhdessä teidän materiaalit kuntoon.

"Kehitimme oman, monipuolisemman esitysalustan, jolla esityksiä pystyy hallitsemaan kasvavassakin tiimissä."

Seitojen digitalisointia

vuodesta 2012 alkaen

Saamelaisten perinneuskonnoissa seidat (seita sanan monikko) olivat pyhiä uhripaikkoja. Saamelaiset saivat seitojen avulla parempaa elinkeino-onnea. Tämän päivän yrityselämässä presentaatioilla on sama tarkoitus, luoda menestystä tuotteille ja liiketoiminnoille.

Emme kuvittele, että pelkät huikeat esitykset ratkaisevat kaikki haasteet, mutta niiden avulla on mahdollista ottaa uusia askelia tarinan kerronnassa ja viestinnässä. Seidatin ympärille kokoonnutaan kuin nuotion ympärille - luomaan uutta menestystä.

Tavoitteemme on auttaa yrityselämässä luomaan ja hallitsemaan uusia esityksiä helposti. Seidat-esitysten avulla kerrotaan menestyksekkäästi tarinoita ja tuetaan keskustelua, jonka pohjalta syntyy valtavasti kauppaa.

Missiomme on, jotta jokainen tapaaminen onnistuisi!

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 14 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi