HAEMME UUSIA
TYÖKAVEREITA!

Me Seidatilla kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuvasti
tarvetta parhaille ammattilaisille.

Työskentelemme jalat maassa huippumukavien asiakkaiden kanssa. Jos haluat työltäsi joustavuutta, mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää sekä rennon ja mukavan työyhteisön, kurkkaa lisää.

HAE paikkaa tiimistä

Mitä sinä haluaisit tehdä?

Haluamme joukkoomme motivoituneita ihmisiä

Seidatilla on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia tehtäviä hyville tekijöille. Tavoitteenamme on kasvaa ja sitä varten haemme:

- Projektipäällikköä esitysprojekteihin
- Myyjiä asiakashankintaan ja kenttämyyntiin
- Tuotekehityksen devaajaa


Projektipäällikkö - Asiakasprojektit

Haemme nälkäistä, oppimishaluista ja oma-aloitteista projektipäällikköä vetämään upeiden asiakkaidemme projekteja, kehittämään sekä ottamaan vastuuta liiketoiminnan ja projektiliiketoiminnan kehittämisestä.

Meille tärkeää on oikea asenne ja motivaatio sekä halu kasvaa ja kasvattaa yritystä. Nyt meillä on tarve uudelle projektipäälliköllle, joka pääsee touhuamaan asiakkaiden kanssa yhdessä muun tiimin kanssa.

Asiakasprojektit ovat avainasemassa asiakkaiden ottaessa Seidat-esitysalustaa yrityksen käyttöön. Projekteihin sisältyy usein myynti- tai markkinointiesityksen suunnittelu, toteutus sekä Seidat käyttökoulutukset. Projektien johtamiseen kuuluu asiakaspalaverien, koulutusten sekä viestinnän hoitoa. 

Mitä odotamme hakijalta:
- Sujuva suomen- ja englanninkielentaito
- Kykyä tehdä töitä tiimissä, sekä itsenäisesti
- Nälkää, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta 

Mistä taidoista ei ole haittaa:
- Kokemus moninaisista projekteista sekä myynnistä
- Kokemus PowerPoint -työkalun käytöstä
- Markkinointi- ja myyntimateriaalien tekeminen

Jos kiinnostuit uusista haasteista, täytä alla oleva kaavake niin olemme yhteydessä.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Joona Taskinen, 050 4633 591, joona.taskinen@seidat.com (haut ainoastaan kaavakkeen kautta)

Otamme hakemuksia vastaan 20.10.2019 asti.
Kiitos tilauksesta! 
Saat oppaan sähköpostiisi tuota pikaa.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritä hetken pääästä uudestaan.

Miksi Seidat työpaikkana?

Seidatilla viihdytään

Töissä pitää viihtyä. Uskomme että yrityksen kulttuuri on avainasemassa viihtyvyyden saavuttamisessa. Kulttuurissamme näkyy luottamus, rentous ja kiitollisuus. 

Luotamme toisiimme.
- Saat vapaat kädet toteuttaa työsi parhaasi mukaan, valitset itse työaikasi ja 
- Vaikka töitä tehdään tosissaan, välillä pitää osata nauraa itselleen ja ottaa rennosti. Rentoutuminen jokaiselle Seidatilaiselle tarkoittaa eri asioita, mutta moni meistä tykkää tauollaan haastaa kaverin ping pongiin tai ottaa pakastimesta jäätelön ja nauttia se työkaverien kanssa.
- Muistamme kiittää kaveria kun onnistumme.

Asiakkaamme tykkäävät meistä

Pääsemme tekemään töitä yritysten ja henkilöiden kanssa, joiden lähtökohdat, tavoitteet sekä toimintatavat eroavat toisistaan. Tämä pitää tekemisen virkeänä. Riippumatta kuitenkaan asiakkaan toimialasta, asiakkaamme tykkäävät meistä. Pyrimme rakentamaan kaikkien asiakkaidemme kanssa kumppanuuksia.

"Jokainen Seidatiin sijoitettu euro on tullut moninkertaisesti takaisin."

"Kyllä se tuottaa itseluottamusta esiintyvälle henkilölle - että sun slaidit näyttää siltä että sä oot sen rahan arvoinen." "