HAEMME UUSIA
TYÖKAVEREITA!

Me Seidatilla kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuvasti
tarvetta parhaille ammattilaisille.

Työskentelemme jalat maassa huippumukavien asiakkaiden kanssa. Jos haluat työltäsi joustavuutta, mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää sekä rennon ja mukavan työyhteisön, kurkkaa lisää.

HAE HETI MUKAAN

Mitä sinä haluaisit tehdä?

Meillä on jatkuvasti tarve motivoituneille ihmisille

Seidatilla on jatkuvasti avoinna mielenkiintoisia tehtäviä hyville tekijöille. Tavoitteenamme on kasvaa ja sitä varten tarvitsemme työvoimaa:

- myyntiin
- asiakkaiden esitysmateriaalien graafiseen suunnitteluun
- tuotekehityksen devaajia 


Kaikki työtehtävät liittyvät Seidat esitysalustaamme, jota jatkuvasti kehitämme käyttäjäystävällisemmäksi. Alustan käyttöönottoon liittyy usein esitysten suunnittelua, esityksiin liittyvää konsultointia ja koulutuksia. Kaikki eivät kuitenkaan halua tehdä niitä oma-aloitteisesti, vaikka se olisikin mahdollista.

Odotamme aktiivista asennetta työn tekemiseen, halua kehittyä alamme huippuammattilaiseksi sekä kykyä toimia suomeksi ja englanniksi.

Täytä alla oleva kaavake, niin olet mukana valintaprosessissamme.

Lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Paulus Perkkiö, +358 50 3249 248, paulus@seidat.com
Kiitos tilauksesta! 
Saat oppaan sähköpostiisi tuota pikaa.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritä hetken pääästä uudestaan.

Miksi Seidat työpaikkana?

Vapaat työajat

Meillä on vapaat työajat. Riittää kun tekee työnsä laadukkaasti ja ajallaan. Uskomme, että työn kuuluu joustaa muun elämän ympärillä.

Aamupaloja, hedelmiä ja jäätelöä

Korit notkuvat hedelmistä ja pakastin jäätelöistä. Viikottaisen aamupalan ääreltä päivä lähtee väistämättä hymyllä käyntiin. Pienillä isoilla asioilla tehdään arjesta yhteisöllistä ja mielekästä.

Määritä itse työtäsi

Itseohjautuvuus - se on meidän juttu. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja tehtäviin projekteihin. Kerro ääneen unelmasi - voit päästä toteuttamaan sen.

Tyytyväiset asiakkaat

"Jokainen Seidatiin sijoitettu euro on tullut moninkertaisesti takaisin."