HAEMME UUSIA
TYÖKAVEREITA!

Me Seidatilla kasvamme kohtuullisen reippaalla tahdilla. Siksi meillä on myös jatkuvasti tarvetta parhaille ammattilaisille.

Työskentelemme jalat maassa huippumukavien asiakkaiden kanssa. Jos haluat työltäsi joustavuutta, mahdollisuuksia kehittyä ja kehittää sekä rennon ja mukavan työyhteisön, kurkkaa lisää.

HAE HETI MUKAAN

JUNIOR MYYJÄ

Myyntikoulu, ilman kasvun ylärajoja!

Haemme nykyisen myyntitiimimme uutta kasvajaa. Pääset aloittamaan suoraan asiakashankinnasta, jonka jälkeen etenemiselle ei ole ylärajoja. Pääset antamaan paljon, mutta tulet oppimaan vielä enemmän.

Aloitat monipuolisesti myynnin tukitehtävistä. Tulet olemaan aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin uusiin asiakasyrityksiimme ja sovit heidän kanssaan tapaamisia. Työssä tulet käyttämään puhelinta, sähköpostia, somea, crm:ää ja muita nykyaikaisia myyntiteknologioita.

Odotamme kovaa asennetta työn tekemiseen, halua kehittyä myynnin huippuammattilaiseksi sekä kykyä toimia sekä suomeksi että englanniksi.

Jos pärjäät Paulukselle pingiksessä tai Nooralle futiksessa, saat lisää pisteitä. Mitä kovempi olet, sitä varmemmin pääset myös reissulle Riksgränseniin laskemaan puhtaalle koskemattomalle hangelle - Seidatin synnyinseuduille!

Lisätietoja antaa Noora, +358 50 3501 714, noora.halttunen@seidat.com
Kiitos tilauksesta! 
Saat oppaan sähköpostiisi tuota pikaa.
Hups! Jotain meni pieleen. Yritä hetken pääästä uudestaan.

Miksi Seidat työpaikkana?

Vapaat työajat

Meillä on vapaat työajat. Riittää kun tekee työnsä laadukkaasti ja ajallaan. Uskomme, että työn kuuluu joustaa muun elämän ympärillä.

Aamupaloja, hedelmiä ja jäätelöä

Korit notkuvat hedelmistä ja pakastin jäätelöistä. Viikottaisen aamupalan ääreltä päivä lähtee väistämättä hymyllä käyntiin. Pienillä isoilla asioilla tehdään arjesta yhteisöllistä ja mielekästä.

Määritä itse työtäsi

Itseohjautuvuus - se on meidän juttu. Meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä ja tehtäviin projekteihin. Kerro ääneen unelmasi - voit päästä toteuttamaan sen.

Tyytyväiset asiakkaat

"Jokainen Seidatiin sijoitettu euro on tullut moninkertaisesti takaisin."