myyntiesityspohjat

Seidatin esityspohjissa on valmiiksi mietitty rakenne ja ehdotettua sisältöä.

aloita ilmaiseksi
Seidat - Sales template structure

esityksen oikealla rakenteella saavutat tuloksia

Hyvä esitys joustaa joka tilanteeseen

Seidatin valmiit myynti- ja yritysesityspohjat ovat rakenteeltaan suunniteltu tukemaan tapaamisiasi alusta loppuun. Ne ovat helppo kustomoida sopivaksi sinulle ja yrityksellesi. Esityspohjien takana on esityksiin erikoistunut graafinen suunnittelija sekä myynnin ammattilaisia, jotka ovat jakaneet osaamisensa sinun käyttöösi ilmaiseksi. Pohjat ovat siis sekä rakenteeltaan, että visuaalisuudeltaan huippuluokkaa jo valmiiksi.

pyydä demo

vähemmän manuaalista työtä

Enemmän aikaa tehdä oikeita töitä

Seidatin esityspohjien avulla sinun tarvitse aloittaa enää koskaan tyhjästä! Kun olet kerran muovannut yhden templateista omaan brändiisi sopivaksi ja lisännyt tekstisi pohjaan, voit skaalata sen nopeasti käyttöön koko tiimillesi ja käyttää slideja moneen eri tarkoitukseen. Seidat uudistaa workflowsi pysyvästi ja säästää koko tiimiltäsi aikaa.

Pyydä demo
Seidat - works on any device
Powerpoint to Seidat structure

Esitysten hallinta ei ole koskaan ollut näin vaivatonta

Kaikki esitykset samassa paikassa

Seidat esitysalusta on vastaus esitysten kokonaisvaltaiseen hallintaan. Alustalta käsin teet kaiken tarvittavan esityksiisi liittyen. Maksuttoman kokeilujakson aikana saat alustan kaikki ominaisuudet esitysten luomiseen, muokkaamiseen, hallitsemiseen, jakamiseen sekä analysointiin heti käyttöösi - unohtamatta esityspohjia. Aloita ilmainen kokeilujakso nyt!

ota yhteyttä

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 14 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi