seidat esitysalusta

Myy tehokkaammin joustavilla esityksillä, säästä aikaa keskitetyllä sisällönhallinnalla, esitä etänä tai kasvotusten ja jaa materiaalit linkillä eteenpäin!

PYYDÄ ESITTELY

Seidat on ratkaisu kaikille esityksille

myyntiesityksistä koulutusmateriaaleihin

Lukuisten eri järjestelmien ja sovellusten sijaan, Seidatilla voit tehdä kaiken esityksiin liittyvän yhden pilvipohjaisen alustan avulla.

kokeile nyt

saat Koko tiimille ajantasaiset esitysmateriaalit

kaikkien yleiset materiaalit voidaan päivittää keskitetysti

Sinun ei tarvitse enää huolehtia erikseen, että kaikilla on ajantasaiset esitysmateriaalit. Seidat tekee sen puolestasi. Tiimityöskentely on helppoa, kun tiedot päivittyvät kaikille automaattisesti.

Seidat - Smart slides
Seidat - Smart slides

Esitysten luominen ja päivittäminen
on nopeaa

valmiit pohjat, slide pankki ja smart slide nopeuttavat toimintaa

Valmiin sisällön hyödyntäminen on helppoa ja nopeaa, kun slidepankista voit nopeasti valita vanhoja sivuja tai sivupohjia uuteen esitykseen.

Smart Slidejen avulla useiden esitysten pitäminen ajantasalla on helppoa, koska yksi ja sama sivu voi olla ja päivittyä kerralla useisiin esityksiin. Esimerkiksi yrityksen tunnusluvut vaihtuvat ajoittain, jolloin on kätevää voida päivittää ne kaikkiin esityksiin yhdestä paikasta.

kokeile nyt

Pidät yleisön mielenkiinnon yllä

näytä vain olennaisimmat sivut esityksestäsi katsojalle

Erilaiset yleisöt tarvivat erilaisia esityksiä. Seidatin innovatiivisen matriisimaisen sivurakenteen avulla voit helposti säätää esityksen sopimaan erilaisiin tilanteisiin - vaikka kesken tapaamisen. Ylimpien sivujen avulla voit pitää hissipuheen, ja alasivujen avulla voit syventää aiheessa. Sisäisten linkkien eli hotspottien avulla saat loputtomasti uusia mahdollisuuksia erilaisiin esityspolkuihin.

Seidat - User permissions

esitä etänä tai kasvotusten, jaa linkillä

 ja hallitse jakamista haluamallasi tavalla

Seidatin avulla esitysten jakaminen on todella helppoa, turvallista ja kontrolloitua. Voit jakaa esityksen verkon yli (Live Share) siten, että kontrolloit itse sivujen vaihtumisia. Vastaanottaja voi avata esityksen ilman tunnuksia ja asennettavia ohjelmia. Vaihtoehtoisesti voit lähettää linkin, jonka avulla vastaanottaja voi itse selata esitystäsi. Liitetiedostoja ei tarvita.

kokeile nyt

hyödynnä analytiikka

pysy perillä esityksesi käytöstä

Mitä sivuja esityksestä on katsottu ja kuinka kauan? Entä mistä organisaatioista? Seidat on helppo yhdistää Google Analyticsin kanssa. Näin pääset analysoimaan esityksistä kerättyä dataa.

Seidat - On any device

vaikuta monipuolisella sisällöllä

videoita, verkkosisältöä, gifejä, kuvia

Seidatissa voit vapauttaa luovuutesi tarjoamiemme monipuolisten sisältövaihtoehtojen avulla. Kuvien, grafiikoiden sekä tekstin lisäksi voit upottaa esitykseen videoita, verkkosivuja, gif-tiedostoja, 3D-panoraamoja ympäristöistä ja mallinnuksia tuotteista. Kuvat tallentuvat omaan kuvapankkiin, josta ne ovat nopeasti saatavilla kun luot uusia esityksiä.

kokeile nyt

...millä tahansa laitteella

pystyt esittämään ja muokkaamaan missä ja milloin vain

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Koko tiimisi ja kaikki jotka näkevät jakamiasi esityksiä, näkevät päivittyneet sisällöt välittömästi.

Seidat - On any device
Seidat - User permissions

hallitse tiimisi käyttöoikeuksia

ja anna eri tasoisia muokkaus- ja jakamisoikeuksia

Tiimeissä ihmisillä on erilaisia vastuualueita ja osaamisia. Seidatin avulla voit helposti hallita, kuka voi tehdä ja pääsee tekemään mitäkin. Tällä tavalla saadaan koko tiimi toimimaan halutun yhtenäisesti ja brändi pysyy johdonmukaisena.

kokeile nyt

Pidä brändi hallinnassa

kuvapankki, väripaletit, kirjasinvalikoima

Esitykset on helppo pitää ilmeeltään yhtenäisenä käyttämällä ennalta määriteltyjä kirjasintyylejä ja värivalikoimaa. Tiimillä on myös yhteinen esitysten luomista nopeuttava kuvapankki. Seidat optimoi kuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Kuvat näkyvät aina todella tarkasti ja latautuvat silti nopeasti.

Seidat - Font styles

Haluatko kuulla lisää?

jätä meille yhteystietosi, niin sovitaan aika demolle

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Hups! jotain meni pieleen. Yritä hetken päästä uudelleen.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 30 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi