Seidat Live Share on voittamaton työkalu

etäesittämiseen

Käytä Seidat Live Sharea etämyynnissä ja muissa etätapaamisissa.
Esität sujuvasti ilman asennuksia ja sähläämistä.

Pyydä demo

Tee etäesittämisestä helppoa

Seidatin Live Sharen avulla

Kun olet luonut esityksen Seidatiin, täytyy sinun vain luoda ja lähettää Seidat Live Share linkki esitykseesi, josta asiakkaasi pääsee sitä etänä seuraamaan. Avatakseen esityksen, vastaanottajan ei tarvitse tehdä mitään latauksia, asennuksia tai kirjautumisia. Sivut vaihtuvat reaaliaikaisesti samaan aikaan kun ohjaat esitystä. Keskustelun voi hoitaa helposti vaikka puhelimitse.

Pyydä demo
Seidat - quality

toimintavarma ja kevyt ratkaisu

ensiluokkainen kokemus tapaamisesta

Koska Seidat ei vaadi erillistä näytönjakosovellusta toimiakseen, ei se myöskään vaadi yhtä paljon internetkaistaa kuin kyseistä toimintoa käyttävät sovellukset. Näin sivut vaihtuvat nopeammin ja sujuvammin, ruutu ei jäätyile ja kuvanlaatu ja ääni myös videoissa pysyy ensiluokkaisena. Videot voidaan upottaa suoraan esitykseen eikä erillisiä videolinkkejäkään näin ollen tarvita!

Pyydä demo

...millä tahansa laitteella

esitä etänä vaikka älypuhelimella

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut.

Seidat Live Share-linkin voi lähettää ja avata myös tekstiviestillä älypuhelimessa. Kätevää, eikö vain?

Pyydä demo
Seidat - On any device
Seidat - User permissions

Näytä vain asiakkaille tärkein sisältö

Seidatin matriisinavigaation ja esittäjänäkymän avulla

Erilaiset yleisöt tarvitsevat erilaisia esityksiä. Seidatin innovatiivisen matriisimaisen sivurakenteen avulla voit helposti soveltaa esitystä eri tavoin tilanteen mukaan.

Esittäjänä sinä vaihdat esityksessä sivuja, vastaanottaja näkee vain mitä hänelle näytät. Voit valita mitkä slidet näytät, missä tahansa järjestyksessä tai jopa muokata sivuja esityksen aikana täysin yleisön huomaamatta.

Pyydä demo

jaa materiaali tapaamisen jälkeen

linkillä - ilman liitetiedostoja

Ennen ja/tai jälkeen tapaamisen sinun on helppo lähettää materiaalisi asiakkaalle selattavaksi Seidat Linkillä. Näin et tarvitse materiaalin jakamiseen liitetiedostoja, eikä asiakkaasi tarvitse ladata mitään.

Esityksen jakaminen Seidat-linkillä on turvallista ja kontrolloitua. Voit muokata materiaalia vielä lähetettyäsi linkin tai poistaa sisällön vastaanottajalta poistamalla luomasi linkin.

Pyydä demo
Aktivoi esitys klikkaamalla

sovitaan aika demolle

jätä yhteystietosi tähän, niin olemme yhteydessä

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Hups! jotain meni pieleen. Yritä hetken päästä uudelleen.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 30 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi