Seidat Live Share on voittamaton työkalu

etäesittämiseen

Käytä Seidat Live Sharea etämyynnissä ja muissa etätapaamisissa.
Ei tarvetta näytönjaolle, ei asennuksia, ei sähläämistä.

Pyydä demo

Tee etäesittämisestä helppoa

Seidatin Live Sharen avulla

Ainoa asia, mitä sinun täytyy tehdä, on luoda ja lähettää Seidat Live Share linkki esitykseesi, josta asiakkaasi pääsee etänä seuraamaan esitystä. Avatakseen esityksen, vastaanottajan ei tarvitse tehdä mitään latauksia, asennuksia tai kirjautua mihinkään. Sivut vaihtuvat reaaliaikaisesti samaan aikaan kun ohjaat esitystä. Keskustelun voi hoitaa helposti vaikka puhelimitse.

Seidat - quality

Ei näytönjakoa, parempi yhteys

Parempi kokemus tapaamisesta

Koska Seidat ei vaadi näytönjakoa toimiakseen, ei se myöskään vaadi yhtä paljon internet kaistaa kuin kyseistä toimintoa käyttävät sovellukset. Sivut vaihtuvat nopeammin ja sujuvammin, ruutu ei jäätyile ja kuvanlaatu myös videoissa pysyy ensiluokkaisena. Videot voidaan upottaa suoraan esitykseen eikä erillisiä videolinkkejäkään näin ollen tarvita!

Pyydä demo

...millä tahansa laitteella

voit muokata ja esittää missä ja milloin vain

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Koko tiimisi ja kaikki jotka näkevät jakamiasi esityksiä, näkevät päivittyneet sisällöt välittömästi.

Seidat Live Share-linkin voi lähettää ja avata myös tekstiviestillä älypuhelimessa. Kätevää, eikö vain?

Seidat - On any device
Pyydä demo
Seidat - User permissions

Näytä vain asiakkaille tärkein sisältö

Seidatin matriisinavigaation ja esittäjänäkymän avulla

Erilaiset yleisöt tarvivat erilaisia esityksiä. Seidatin innovatiivisen matriisimaisen sivurakenteen avulla voit helposti säätää esityksen sopimaan erilaisiin tilanteisiin - paikan päällä. Ylimpien sivujen avulla voit pitää hissipuheen, ja alasivujen avulla voit syventää aiheessa. Sisäisien linkkien avulla saat loputtomasti uusia mahdollisuuksia.

Seidat Live Share-tilassa voit valita mitkä slidet näytät missä järjestyksessä tahansa tai jopa muokata sivuja esityksen aikana täysin huomaamatta.

jaa materiaali tapaamisen jälkeen

linkillä - ilman liitetiedostoja

Ennen ja/tai jälkeen tapaamisen sinun on helppo lähettää materiaalisi asiakkaalle selattavaksi Seidat Linkillä. Näin et tarvitse materiaalin jakamiseen mitään liitetiedostoja, eikä asiakkaasi tarvitse ladata mitään.

Esityksen jakaminen Seidat-linkillä on turvallista ja kontrolloitua. Voit muokata materiaalia vielä lähetettyäsi linkin tai poistaa sisällön vastaanottajalta poistamalla luomasi linkin.

Seidat - Link Share

Kutsu tiimiläisesi mukaan

niin voitte työskennellä samoilla materiaaleilla

Sinun ei tarvitse enää huolehtia erikseen, että kaikilla on ajantasaiset esitysmateriaalit. Seidatin pilvipalvelu tekee sen puolestasi. Yhteistyö on helppoa, kun tiedot päivittyvät kaikille automaattisesti.

Koska Seidatissa on keskitetty brändin ja materiaalin hallinta, on esitysten yhdenmukaisuudesta helppo pitää huolta.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 30 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi