seidat etämyynnissä

Esitä sujuvasti ilman asennuksia ja sähläämistä.

sovi etädemo

Tee etäesittämisestä helppoa

Seidatin Live Sharen avulla

Seidatin käyttäjänä voit esittää etänä linkin kautta. Avatakseen esityksen, vastaanottajan ei tarvitse tehdä mitään latauksia, asennuksia tai kirjautumisia. Linkin klikkaus riittää! Sivut vaihtuvat reaaliaikaisesti samaan aikaan kun sinä ohjaat esitystä. Vastaanottaja ei pysty itsekseen etenemään materiaalissa - sinä pysyt siis kuskin paikalla. Keskustelun voi hoitaa helposti vaikka puhelimitse.

sovi etädemo
Seidat - Presenter view

Näytä vain asiakkaille tärkein sisältö

Seidatin matriisinavigaation ja esittäjänäkymän avulla

Kaikki asiakkaat ovat erilaisia, niinpä esitystä kannattaa aina vähän säätää yleisön mukaan. Seidatin matriisimaisen sivurakenteen ja esittäjänäkymän avulla voit helposti soveltaa esitystä eri tavoin tilanteen mukaan.

Esittäjänä sinä vaihdat esityksessä sivuja, vastaanottaja näkee vain mitä hänelle näytät. Voit edetä missä tahansa järjestyksessä tai jopa muokata sivuja esityksen aikana täysin yleisön huomaamatta.

sovi etädemo

...millä tahansa laitteella

esitä etänä vaikka älypuhelimella

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan tai milloin oma kone tekee temput. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Voit tarpeen tullen esittää etänä vaikka puhelimestasi asiakkaan laitteelle Seidat Live-linkillä. Kätevää eikö vain?

sovi etädemo
Seidat - On any device
Seidat - quality

toimintavarma ja kevyt ratkaisu

ensiluokkainen asiakaskokemus tapaamisesta

Seidat-etäesitykseen osaa klikata kuka vain. Asennuksia, latauksia tai kirjautumisia ei tarvita. Myös kevyen teknologian ansiosta sivut vaihtuvat nopeammin ja sujuvammin, ruutu ei jäätyile ja kuvanlaatu ja ääni myös videoissa pysyy ensiluokkaisena. Videot voidaan upottaa suoraan esitykseen eikä erillisiä videolinkkejäkään näin ollen tarvita!

sovi etädemo

koko myyntiprosessin materiaalit yhdellä alustalla

yritysesitys, myyntiesitys, tarjoukset, muistiot, yleinen slidepankki

Seidatissa on helppo pitää kaikki materiaalit digitaalisista esitteistä yritys- ja myyntiesityksiin sekä tarjouspohjiin samassa paikassa, muokattavissa, ajantasalla ja linkattuna toisiinsa.

Esitykset ovat aina jaettavissa linkillä ennen ja/tai jälkeen tapaamisen ja saat nopeasti aina koottua tarvitsemasi setin.

Varaa meidän kanssa etädemo aiheesta niin käydään läpi, miten voisimme tehostaa teidän prosessejanne Seidatin avulla.

sovi etädemo

Asiakaskokemus Seidatin käytöstä myyntiorganisaatiossa
Johannes Karjula, CEO, Trustmary

Varaa aika etädemolle

voit valita sopivan ajan suoraan kalenteristamme

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 14 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi