Seidat esitysohjelma

Myy tehokkaammin navigoitavilla esityksillä, säästä aikaa päivittämisessä Smart sliden avulla ja pidä brändisi koossa yhtenäisillä materiaaleilla

PYYDÄ HENKILÖKOHTAINEN ESITTELY

saat Koko tiimille ajantasaiset esitysmateriaalit

tiimin sisällä tehdyt päivitykset näkyvät kaikille jäsenille

Sinun ei tarvitse enää huolehtia erikseen, että kaikilla on ajantasaiset esitysmateriaalit. Seidatin pilvipalvelu tekee sen puolestasi. Yhteistyö on helppoa, kun tiedot päivittyvät kaikille automaattisesti.

Seidat - Smart slides
Seidat - User permissions

Pidät yleisön mielenkiinnon yllä

näytä vain olennaisimmat sivut esityksestäsi katsojalle

Erilaiset yleisöt tarvivat erilaisia esityksiä. Seidatin innovatiivisen matriisimaisen sivurakenteen avulla voit helposti säätää esityksen sopimaan erilaisiin tilanteisiin - paikan päällä. Ylimpien sivujen avulla voit pitää hissipuheen, ja alasivujen avulla voit syventää aiheessa. Sisäisien linkkien avulla saat loputtomasti uusia mahdollisuuksia.

Esitysten päivittäminen on nopeaa

päivitä yksi smart slide ja kaikki sivun kopiot päivittyvät

Smart Slidejen avulla useiden esitysten pitäminen ajantasalla on helppoa, koska yksi ja sama sivu voi olla ja päivittyä kerralla useisiin esityksiin. Esimerkiksi yrityksen tunnusluvut vaihtuvat ajoittain, jolloin on kätevää voida päivittää ne kaikkiin esityksiin yhdestä paikasta.

Seidat - Smart slides
Seidat - Shares

esitä livenä, jaa linkillä

 ja hallitse jakamista haluamallasi tavalla

Seidatin avulla esitysten jakaminen on todella helppoa, turvallista ja kontrolloitua. Voit jakaa esityksen verkon yli siten (Live Share), että kontrolloit itse sivujen vaihtumisia. Vastaanottaja voi avata esityksen ilman tunnuksia ja asennettavia ohjelmia. Vaihtoehtoisesti voit lähettää linkin, jonka avulla vastaanottaja voi itse selata esitystäsi. Liitetiedostoja ei tarvita.

hyödynnä analytiikka

pysy perillä esityksesi käytöstä

Mitä sivuja esityksestä on katsottu ja kuinka kauan? Entä mistä organisaatioista? Koska Seidat toimii selaimessa, on esityksiä mahdollista seurata verkkoanalytiikan avulla.

Seidat - On any device

vaikuta monipuolisella sisällöllä

videoita, verkkosisältöä, gifejä, kuvia

Seidatin avulla voit tehdä esityksistäsi täysin interaktiivisia, esititpä ne paikan päällä tai etäyhteyden avulla. Voit vapauttaa luovuutesi tarjoamiemme monipuolisten sisältövaihtoehtojen avulla. Kuvien lisäksi voit upottaa esitykseen videoita, verkkosivuja, gif-tiedostoja, 3D-panoraamoja ympäristöistä ja mallinnuksia tuotteista. Kuvat tallentuvat omaan kuvapankkiin, josta ne ovat nopeasti saatavilla kun luot uusia esityksiä. Ja mikä parasta – kuvapankin koko on rajaton.

...millä tahansa laitteella

pystyt esittämään ja muokkaamaan missä ja milloin vain

Koskaan ei tiedä, milloin esitystä tarvitaan. Kun esitys on aina verkossa, ajantasalla ja käytettävissä kaikilla laitteilla, olet käytännössä aina hyvin valmistautunut. Koko tiimisi ja kaikki jotka näkevät jakamiasi esityksiä, näkevät päivittyneet sisällöt välittömästi.

Seidat - On any device
Seidat - User permissions

pystyt Hallita tiimisi käyttöoikeuksia

ja antaa muokkausoikeudet niitä tarvitseville

Tiimeissä ihmisillä on erilaisia vastuualueita ja osaamisia. Seidatin avulla voit helposti hallita, kuka voi tehdä ja pääsee tekemään mitäkin. Tällä tavalla saadaan koko tiimi toimimaan halutun yhtenäisesti ja brändi pysyy johdonmukaisena.

Pidä brändi hallinnassa

kuvapankki, väripaletit, kirjasinvalikoima

Esitykset on helppo pitää ilmeeltään yhtenäisenä käyttämällä ennalta määriteltyjä kirjasintyylejä ja värivalikoimaa. Tiimillä on myös yhteinen esitysten luomista nopeuttava kuvapankki. Seidat optimoi kuvat automaattisesti oikeaan kokoon. Kuvat näkyvät aina todella tarkasti ja latautuvat silti nopeasti.

Seidat - Font styles

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 30 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi