seidat kumppanit

Haluaisitko sinäkin tarjota Seidatia asiakkaillesi?

hae mukaan listalle

seidat kumppanuus

Sertifioituja osaajia

Seidat kumppanuus on uusi liiketoiminnallinen mahdollisuus mainostoimistoille ja konsulteille liittyä osaksi kasvutarinaamme. Tarjoamme kumppaneille Seidat-esitysalustan ilmaiseen käyttöön ja kumppanit ovat oikeutettuja jatkuvaan tuloon kuukausimaksuista maksettavista provisioista. Seidat-kumppanuus edellyttää, että yritys on suorittanut Seidat-serfitikaatin eli heidät on koulutettu käyttämään Seidat-esitysalustaa loppuasiakasta palvelevalla tavalla.

Miksi kumppanuus kannattaa?

Seidat-esitysalustalla parannat yrityksesi kilpailukykyä tarjota asiakkaillesi laadukkaita ja helposti hallittavia esityskokonaisuuksia, jotka taipuvat moneen eri käyttöön. Seidatilla voit rakentaa esimerkiksi myynti- ja yritysesityksiä mutta myös markkinointimateriaaleja sekä liidimagneettisisältöjä markkinoinnin automaation tueksi.

Yhteistyön malli

Rakennamme aina yhteistyömallin kumppanin resurssien ja tahtotilan mukaisesti, jotta esityskokonaisuuksien toimittaminen asiakkaille sujuisi mahdolllisimman vaivattomasti. Voit kumppanina käyttää Seidatia alihankkijana esitysten suunnittelussa ja toteuttamisessa tai toteuttaa projektit itse. Kuitenkin, kaikki loppuasiakkaalle pidettävät käyttökoulutukset hoidetaan ensisijaisesti aina Seidatin toimesta, jotta koulutuksessa jaettava tieto on aina viimeisin ja voidaan varmistaa, että alustan käyttö lähtee yrityksissä liikkeelle optimaalisella tavalla.

SEIDAT kumppanit 2021

Sinun yrityksesi?

Hae mukaan kumppanien listalle

tai kerro meille potentiaalisesta yhteistyökumppanista

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä.
Hups! jotain meni pieleen. Yritä hetken päästä uudelleen.

kokeile nyt!

Kirjaudu sisään Seidatiin ja aloita ilmainen yksityiskäyttö tai 14 päivän testijakso tiimisi kanssa jo tänään.

Aloita ilmaiseksi