Seidat auttaa asiakkaitaan myymään enemmän. Tässä on heidän tarinansa.

Case yritys

Hoivatilat on pörssilistattu yhtiö, joka on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatijojen asiakkaita ovat niin yksityiset palveluntarjoajat kuin julkisetkin. Yrityksellä on Suomessa kaksi toimipistettä Oulunsalossa sekä Helsingissä. Hoivatilojen liikevaihto oli 7.6 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Haasteet ja ratkaisu

Koska Hoivatiloille presentaatiot ovat pääasiallinen kommunoinnin työkalu potentiaalisten asiakkaiden kanssa, on tärkeää että ne viestivät oikeaa asiaa ja ovat ajantasalla. Hoivatilat eivät olleet tyytyväisiä vanhoihin materiaaleihinsa ja kaipasivat jotain mikä veisi heidän esityksensä uudelle tasolle.

Seidat loi Hoivatiloille yritysesityksen, joka kertoo yrityksen tarinan visuaalisella tavalla ja tukee esittäjäänsä rakenteen puolesta.

Myös Hoivatilojen rakennuspalveluja kuvaavien esitysten luominen oli yksi tärkeimmistä yhteistyön tavoitteista. Alan palvelujen monimutkaisuuden vuoksi Hoivatilat tarvitsivat 3D mallinnoksien, 360-kuvamateriaalien sekä videoiden upotuksia esityksiinsä. Seidatin upotusominaisuuksien avulla on mahdollista listätä nämä materiaalit interaktiivisina suoraan esityksiin.

Suunnittelimme ja toteutimme Hoivatiloille sekä yritysesityksen että palvelujen myyntiesityksen.

Tulokset

Yhteistyön tuloksena Hoivatilat käyttävää nyt Seidatia pääasiallisena myyntityökalunaan. Heidän ei enää tarvitse siirtyä toiseen työkaluun presentaatiostaan esitelläkseen projektejaan 360 asteen kulmalla tai 3D mallinoksina. Seidat mahdollisti siis sekä yrityksen tarinan kertomisen että palveluiden demonstroimisen samalla työkalulla.
Jos sinua kiinnostaa, miten Seidat voisi auttaa sinun yritystäsi, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.