Autamme yrityksiä kasvattamaan myyntiä. Oletko sinä seuraava?

OTA YHTEYTTÄ

Case yritys

Hella on maailmanlaajuisesti toimiva pörssilistattu LED-tuotteita valmistava perheyritys, joka työllistää noin 34,000 työntekijää yli 125 toimipisteessä. Yrityksen liikevaihto Suomessa on noin 25 miljoonaa euroa ja toimipiste sijaitsee Salossa. Salon toimipiste on erikoistunut LED-valaisimiin sisätiloissa ja risteilyaluksissa.

Haaste

Hella tarvitsi työkalun, jolla he pystyisivät esittelemään koko tuotevalikoimaansa. Ennen Seidatia he käyttivät muita esitystyökaluja mutta eivät olleet tyytyväisiä lineaariseen navigointiin esityksissä, sillä kaikkien tuotteiden esittely ei joka tilanteessa ole tarpeellista. He myös halusivat tuotetietojen lisäksi esitellä tuotteitaan tarkemmin ja konkreettisemmin esityksen avulla niiden lähes kaikkien ollessa hyvin samankaltaisia toisiinsa nähden.

Seidatin ratkaisu

Seidatin matriisimainen navigaatio sekä 3D -materiaaliupotukset olivat ideaali ratkaisu Hellan tuotteiden esittelyyn. Teimme Hellalle useita esityksiä, joista löytyy jokainen tuote upotettuna 3D-mallinnuksena. Seidatin navigaation avulla Hellan on helppo ohittaa epärelevantti sisältö ja näyttää asiakkailleen juuri ne tuotteet, joita he haluavatkin nähdä, pitäen asiakkaan kiinnostuksen yllä koko myyntitilanteen ajan.

Presentaatiot luotiin ikäänkuin digitaalisiksi katalogeiksi, joista voi tarkastella Hellan tuotevalikoimaa. Kuitenkin, tarinankerronta myy ja hyvällä tarinalla löytää tien asiakkaiden sydämiin. Seidat auttoi Hellaa kertomaan esityksissään oikeat argumentit myynnin kannalta mutta myös kertomaan esityksen avulla tunteita herättävää tarinaa, jolla asiakkaat voitetaan puolelleen. Tässä auttoi rakenteen lisäksi esitykseen luotu visuaalinen ilme ja kuvamateriaali.

Kaikki kuvat, joita esityksissä on käytetty löytyvät Seidatin kuvapankista, josta ne on helppo kaivaa tarvittaessa.
Esityksien luomisen lisäksi pidimme Hellalle koulutuksia Seidatin käytöstä, jotta maksimaalinen hyöty esityksistä on heille taattu. 

On ilo työskennellä Hellan kanssa tietäen että he ovat tyytyväisiä palveluun.

Asiakaskokemus

«Ennen Seidatin käyttöönottoa emme pystyneet esittelemään tuotteitamme millään esitystyökalulla. Nyt on mukavaa ettei meidän tarvitse enää vaihtaa työkalua tuotteiden esittelyä varten. Lisäksi Seidatin navigaation avulla on helppo pitää asiakkaan kiinnostus yllä, kun pystyy näyttämään vain heitä kiinnostavat tuotteet. Täydellinen työkalu meidän kaltaisille yrityksille!»
Jos sinua kiinnostaa, miten Seidat voisi auttaa sinun yritystäsi, ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.